maandag 23 maart 2009

I Love Deer

Kaartjeshuis.be heeft er een broertje bij: I LOVE DEER



















Jouw trotste gastheren: Bert & Yves
Op het net: I LOVE DEER

donderdag 19 maart 2009

Buisjes & Beugels+++

De vorige keer hadden we het over Oud Childrens Gorilla, en een deel van hun collectie is te vinden bij Buisjes & Beugels+++.

BB+++ is niet zomaar een online shop, het is méér dan dat.
BB+++ is een Nederlands designerlabel dat op zoek gaat naar vernieuwende kinderkleding.



Ontwerpster Kellie Smits is geen onbekende in het wereldje en dat heeft ze te danken aan haar creativiteit en vakmanschap. Ze weet waarover ze het heeft: Het oogt niet alleen mooi, het zit ook goed, ze gebruikt niet alleen kwalitatief sterke grondstoffen, ze denkt er ook aan of het goed voelt.

Zo willen we er meer!

Jouw gastheer: Yves



Op het net: BB+++

vrijdag 13 maart 2009

Our Childrens Gorilla



Yes! Het deed deugd deze aap tegen te komen in het bos der kinderspullen. En we konden er niet naast kijken: een heuse Gorilla van formaat. Decoratie en speelgoed? Jawel, met net dat ietsje meer.

We geven graag een 10/10: ontwerp, gebruiksvriendelijkheid, concept, vormgeving, kleurgebruik, prijs…

Het concept is simpel: speelgoed dat kinderen niet beknot in hun fantasie, integendeel: het stimuleren van fantasie en creativiteit staat centraal. En dat loont.

Children Unite!




Jouw gastheer: Bert

maandag 9 maart 2009

Sweety Darling

Hoe gaat dat? Je leert elkaar kennen via Facebook, je geraakt aan de praat, je blijkt een gedeelde passie te hebben voor hertjes (binnenkort méér daarover) en tot slot is er een gedeelde opdracht: hoe maak je voor/van/met een trouw of geboorte iets moois, iets leuks, iets grappigs, iets... met net dat ietsje meer?



Wij dachten aan geboorte- en trouwkaarten met durf, stylist Harald Ligtvoet en manlief Wim dachten aan Sweety Darling, taarten die niet alleen heerlijk smaken, ook dagen ze jullie uit verder te denken dan de doorsnee taart van om de hoek.

Opdracht geslaagd? Wij dachten het wel!



Op maat, op smaak: Alles is mogelijk bij deze taartentovenaars, enkel jouw smaak en oog telt. Kitsch, kleurrijk, fel, zacht, speels,... Taartendromen komt uit. Één goeie tip: staak de zoektocht naar dé taart: je hebt ze gevonden.



Over hertjes gesproken: tot binnenkort deers. Jouw gastheer: Yves

donderdag 5 maart 2009

Lenteverkoop bij Lovely Mariquita

Het is lenteverkoop bij Lovely Mariquita (Handmade Fluffy Accessories and other Wonderland Goodies) op zaterdag 14/03 en zondag 15/03!



Wat?
- Veel rokken + voorstelling nieuw model rok...
- Broches, knuffels, kaders...
- Shirtjes, hemdjes en kimono's voor de kleintjes...
- en op vraag van velen voor het eerst t-shirts voor jongeren en volwassenen, zowel jongens als meisjes, mannen en vrouwen...

Wat nog?
De koffie/thee/cookies/brownies staan natuurlijk terug ook klaar ;-)

Waar?
Jean Jaureslaan 40 Gentbrugge (Gent), het huis met de bambi in de voortuin ;-)

Lovely Mariquita?
Een kleurrijke, vrolijke en speelse wereld die doet denken aan Alice in Wonderland meets Bambi...tot leven gebracht door knuffelbare accessoires, vrolijke stoffen muurdecoraties, een mini-kledinglijn voor de jongste fans en een kokette rokkencollectie voor hun mama's.

Wij van Kaartjeshuis.be gaan alvast even langs bij Cindy's Lovely Mariquita!

Jouw gastheer: Yves



Op het net: www.lovelymariquita.be

Les Enfants Terribles



We krijgen vaak de vraag of we leuke (online)shops kennen. Eentje om zeker door te geven is het Leuvense Les Enfants Terribles.



Zoals ze zelf zeggen: het vrolijke aan het praktische koppelen, dat is Les Enfants Terribles’ motto. En ze trekken daarvoor graag richting Noorden: het Zweedse Moonkids en Mini Rodini, het Deense Molo Kids, Ej Sikke Lej, Holly’s en Leander zijn maar enkele van de fantastische merken dat Les Enfants Terribles in collectie heeft.

Een vriendelijke madam (lees: Kim) achter de toonbank en vriendelijke spullen in de rekken. Een geboortelijstje is mogelijk zegt U? Ja, graag!

Jouw gastheer: Yves



Ga langs in Leuven: dinsdag tot zaterdag 11u tot 18.
Op het net: www.les-enfants-terribles.be

zondag 1 maart 2009

Bookhou

Dit prijsbeest hebben we nog even op stal gehouden, maar we laten het graag op jullie los: dames en heren: Bookhou!





We lezen dat het hippe Toronto de thuisbasis is voor deze (online)shop met Design for kids met een metershoge D.

We zijn helemaal fan van de Animal shirtjes, de (Canadian) Animal Sofies, de strak ontworpen mobiel, de waanzinnig mooie quilt en jawel, het stoeltje (mét vilt) zit in weet ons te overdonderen.





Jouw gastheer: Yves



Op het net: Bookhou