donderdag 26 februari 2009

Op visite bij Flavourites.nlNamen:
Marije M. Mulder & Natascha Klootsema

Kennen we van:
Flavourites.nl

1 Waarom hebben jullie gekozen voor dit project?
We misten op internet een inspirerend overzicht van alleen de állerleukste webshops. Daarom hebben we Flavourites – de leukste webshops opgericht. Over alle webshops die wij plaatsen schrijven wij een onafhankelijk tekstje. Daarnaast plaatsen we er beeldmateriaal uit de shop bij, zodat je meteen ziet wat de webshop biedt. Flavourites maakt hebberig en zet aan tot shoppen!

2) Waar halen jullie inspiratie vandaan?
Inspiratie halen we overal vandaan. Van wat we om ons heen zien op straat, maar ook wat we lezen op webblogs, in de bladen of wat we op internet tegenkomen. Het belangrijkste is voor ons dat we er zelf blij van worden. We gaan dus altijd uit van ons eigen onderbuikgevoel.

3) Wat maakt jullie trots op jullie werk?
In heel korte tijd hebben we vele ‘fans’ gekregen. En dat zonder marketingbudget! We hebben laten zien dat internet er ook inspirerend en vrouwelijk uit kan zien, en dat je als portal véél meer kunt doen dan het plaatsen van rijen links onder elkaar. Ook zijn we apetrots op FlavourZine – hét online magazine en op Flavourites – verslavend leuke webshopgids. Dit is het inspirerende boekje over webshoppen dat we hebben geschreven en half maart wordt gelanceerd. Vanaf dan kun je dus ook een papieren versie van Flavourites kopen!4) Wat zou jullie nog willen bereiken met Flavourites?
Flavourites moet een totaalconcept worden op het gebied van webshoppen, zowel on- als offline. De nieuwste plannen staan al klaar om gelanceerd te worden. En ook het buitenland lonkt…

5) Wat vinden jullie van Kaartjeshuis.be?
Tja, Kaartjeshuis.be heeft natuurlijk niet voor niets een vermelding op Flavourites! Dan móet het wel een leuke webshop zijn… En dat is Kaartjeshuis.be ook. Hier vind je anders-dan-anders kaartjes. Geen dertien-in-een-dozijn, maar verfrissende ontwerpen die je niet in een laatje stopt als je ze krijgt, maar op de koelkast hangt. Máándenlang!

Jouw gastheer op visite: BertOp het net: Flavourites

1 opmerking:

  1. http://www.webwinkelwiki.nl lijkt flavourites te gaan achterhalen Flavourites lijkt slachtoffer van haar eigen succes te gaan worden de indeling van de shops begint onduidelijk te worden

    BeantwoordenVerwijderen