maandag 20 april 2009

De bePARKte Oplage

Kaartjeshuis' blog was de hort op deze week! Op De bePARKte Oplage in Antwerpen gingen we op zoek naar Belgische toppers, en het moet gezegd: Belgium's got Talent!

Een bloemlezing uit het moois gevonden in Antwerpen:

**

Ruitjes, polka dots, hertjes en some strange pluchkes! We waren net geen gillende tienermeisjes toen we dit standje passeerden. Something strange heeft net dat scherpe kantje waar wij altijd naar op zoek zijn. Voorlopig moet je het nog met onze foto's doen, maar hun webplek zal snel online zijn!

Op het net: www.somethingstrange.be

**

Naast fan van moooi zijn we na vandaag ook fan van mooiii! Berg dat naaimachine en die breinaalden van je grootmoeder maar op, want met deze truitjes en kleertjes kan je uitpakken als een echte recessionista/o, terwijl je er zelf helemaal niets voor moet doen. Geen webside van mooiii, maar we geven je graag alle contactgegevens!**

Le Coeur en Poche / Otje was de ontdekking van de dag, dat kunnen we met het hart op de tong zeggen. Ze boden ons een collectie jurkjes & knitwear waar je je uk het hele jaar door mee kleedt, mét een kwalitatieve look, én een leuke vintage-interbellum feel. Ons hebben ze helemaal in hun zak!

Op het net: www.lecoeurenpoche.nl

**

Dat we Lovely Mariquita lovely vinden is al lang geen geheim meer. Lovely Mariquita is zoveel meer dan een leuke kwinkslag: 't is een uitgebreide range, superkwaliteit, een schat van een vrouw, hand-made en bovenal: zoooo trendy!


Op het net: www.lovelymariquita.be

**

K-dodo is van vele markten thuis. Van crazy fopspeenhouders tot marsepeinen fantasietjes, ze verkopen het met stijl. Wij watertandden helemaal van de roze-roze-roze marsepeinen taartjes én de fopspeenhouders met neerhofdieren! (lees: paard, varken, en zo (voor hen die niet van de boerenbuiten komen))

Op het net: www.k-dodo.be

**

De tijd dat slabbetjes dienden om vuil te maken is volgens Violent Knitting Femme bijna voorgoed voorbij. Met zo'n ontwerpen kan het niet anders dan dat je kleintje vloeibaar voedsel met een rietje zal eten! Stiekem hoopten wij dat we nog wat meer morsten tijdens het eten! Neem gerust contact met ons op als je de contactgegevens van Violent Knitting Femme zoekt!**

En, alle lezers, wees voorbereid: volgende week trekt Kaartjeshuis' blog naar Milaan (het zal dus even stil zijn), maar we komen terug met een hele verzameling moois van de beurs!


Jouw gastheer: Bert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten